Dagens #102

| Nederdel+bluseRe Leone | Cardigan – Weekday | Støvler – Pavement | Taske – Mulberry | RingeJane Kønig, Pieces x Julie Sandlau |

Jeg skal da lige love for, at der var nogen der skruede ned på temperaturen. Er udstyret med både luffer, store støvler, hat og kæmpe tørklæde, når jeg cykler på arbejde og stadig fryser jeg, når jeg er nået derhen! Glæder mig allerede til foråret! Og glæder mig ikke mindst til at bruge mit sæt ovenfor med bare ben til sommer. Cardigan er faktisk også ny og købt på TS til ingen penge. Jane Kønig ringen viste jeg den anden dag og er en julegave fra min storebror.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Troede at det var en kjole du havde på og skulle lige til at skrive, hvor er det bare den sødeste kjole jeg længe har set. Men det er jo et sæt og det gør det jo bare endnu mere brugbart. Jeg må vist lige tjekke det ud 🙂
    Og ja det er virkelig koldt udenfor (og så alligevel slet ikke, sammenlignet med årstiden). Frygter at det bliver meget koldere 🙁

    1. Er også vildt glad for det – og dejligt at det kan krydses på mange måder 😀
      Nej, det har du helt ret i, glæder mig bare til foråret 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *