Acne til halv pris!

Jeg har faktisk holdt mig i skindet de sidste 14 dage i forhold til tøjkøb, men selvfølgelig bliver jeg fristet ligesom alle andre, men prøver så vidt muligt ikke at gå ind i de butikker, hvor jeg kan se, at de kører slutspurt på udsalgsvarerne. Jeg kan bedre forholde mig til udsalget, hvis jeg kigger rundt på nettet. Det frister bare ikke ligeså meget som hvis jeg står på tøjet eller skoene i hånden. Men hvis du, ligesom jeg, har is i maven kan der spares en masse penge. Støy Munkholm har lige nu halv pris på Acne og der i blandt også de populære varer. Alma modellen måtte i hvert fald gerne flytte ind hos mig – synes simpelthen, at de er så smukke. Cardiganen er jeg også ret forelsket i, men lige på den front, mangler jeg absolut ikke! Webshoppen har også mange fede jeans fra blandt andet mærkerne Acne og Tiger of Sweden. Nu er jeg ikke den største jeans-pige, men måske år 2015 skulle være året, hvor jeg skulle udforske jeans markedet noget mere? Har i hvert fald købt de perfekte sorte jeans og de er allerede blevet brugt én del. Så måske jeg skulle på udkig efter en ny farve?

// I samarbejde med Støy Munkholm //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

 1. Jeg har heller ikke købt så meget. Men elsker også at søge på nettet – det er så hyggeligt og elsker at sidde og komme en masse i kurven og drømme lidt 🙂
  Jeg er tilgengæld glad for jeans og bruger utrolig meget mine sorte, men ja jeg mangler da egentlig også nogle i en anden farve, nu jeg tænker mig om 🙂

  Støvlerne øverst er virkelig fede 🙂

  1. Ja, man kan altid blive lidt fristet ;).
   Hehe, mine de for det meste også sorte, men det går jo også til alt 😉

 2. Jeg er så vild med de Alma prinsesser! Desværre kan jeg ikke se at butikken har dem på lager, øv det var ellers en god pris!

  Jeg er en rigtig jeans pige, men alma passer da også perfekt til nederdel og kjole 🙂

  1. Øv bøv. Jeg overvejede dem selv, men nogle gange er man bare for langsom, hvad angår udsalget 🙁

   Ja, det vil jeg da helt sikkert mene 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *