10 ting, der irriterer mig #1

 1. Når cykelister cykler i modsatte retning på cykelstien og forventer, at man flytter sig.
 2. Når det rugbrød jeg har tilbage er muggent.
 3. Mennesker, der smasker eller indtager drikkelse sammen med maden på samme tid.
 4. Når toiletpapiret vender “ind af” – det skal vende “ud af”. Færdig!
 5. Folk, der er smålige.
 6. Mænd, der bliver pigesure og fornærmede. Det klæder jeg altså ikke! Vi kvinder klare den udmærket selv!
 7. Folk, der fløjter. Jeg er virkelig ikke fan!
 8. Når folk staver mit navn med H!
 9. Folk, der tygger tyggegummi med åben mund.
 10. At det føles som om det har regnet og blæst i 2 uger i streg. Og selvfølgelig altid, når jeg skal på arbejde.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

34 kommentarer

 1. Ha Ha Ha… jeg kan i den grad følge dig i mange af punkterne 😀

  Men nummer 4… der tager du altså fuldstændig fejl. Jeg er en af de personer, der bare ikke kan lade være med at vende rullen, hvis den vender ud-af… også selvom jeg er gæst 😀

  – Pia

 2. Hahaha, den med toiletpapiret har været et stort issue herhjemme. Christian mener nemlig også at det skal vende “ud af” – jeg derimod er fuldstændig ligeglad med hvordan det hænger, bare det er der ;b
  Og så er jeg helt med på den sidste, skrid nu dumme blæst og regn! 🙂

  Pernille

 3. Jeg er totalt med dig på nr. 1. Og krydret med en god portion stædighed fører det sommetider til nogle lidt for spændende næsten-sammenstød. Jeg nægter at flytte mig. Ret skal skisme være ret. Og nr. 4. WORD!

 4. Fornemmer jeg, at du skulle afreagere lidt? 😉 Kan SÅ godt følge dig med toiletpapiret, haha. Det er vanvittigt at sådan en lille detalje, kan være genstand for så meget irritation!… Sådan set også med smasken og tyggegummiet. Tror jeg har et belastet forhold til mundlyde 😀

  Håber at humøret er lidt højere nu. I modsat fald kan jeg anbefale sofahyggen med varm kakao, fastelavnsboller og Disney-film. Dér sad jeg selv i eftermiddags, og det er i min optik den bedste kur mod negative tanker <3

  1. Haha, jeg håber virkelig at du kan se ironien bag indlægget og hele indlægget skal tages med et gran salt.
   Det er bestemt ikke for at være negativ, men blog-land behøves ikke være blomster land hele vejen rundt, er det i hvert fald ikke på min blog 😉

  1. Igen, der ligger en masse ironi bag indlægget. Håber jeg også man efterhånden forstår i nogle af mine indlæg 😉

   God dag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *