Ray-Ban clubmaster

Jeg har erhvervet mig et par nye solbriller. Disse Ray-Ban clubmaster har også stået på ønskelisten længe og synes de er så fine. Udover dette par har jeg også et par Ray-ban Erika som jeg virkelig også er glad for. Jeg købte mine Erika inde på Sunglassesshop som mine clubmaster også er fra. Udover, at solbrillerne derinde er blandt de billigste på markedet, så er der også ofte rabatter at hente. Der er blandt andet 25% indtil d. 19/12-14 ved midnat med koden 25DEC.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Er det ok at jeg viderestiller min bankmand til dig, når han ringer Katrine? 😉
    Jeg har absolut ingen penge, og nu har jeg endnu færre, fordi du absolut skulle lokke mig i fælden, hvorfor jeg snart er et par Celine solbriller rigere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *