Nomess Copenhagen opbevaring

Hvis der er noget jeg virkelig lider af, så er det, at der skal være absolut styr på tingene i mit hjem. Alle smykker er i kasser, tøjet er sorteret i cardigans, kjoler til hverdags brug, kjoler til fest osv. og ikke mindst mit make-up er sorteret. For mig er Nomess Copenhagen opbevarings boksene helt fantastiske. Jeg har akrylboksen til mascara, pudder og læbestift, en holder til vatrondeller/vatpinde og en boks til alle mine øjenskygger. Ikke nok med, at det er praktisk og overskueligt, så ser det også pænt ud. Balsaboxen med spejlet ovenfor tænker jeg at kunne være praktisk og fin til mine smykker og når de skal pakkes væk kan man sætte låget på. Alle mine smykker ligger i deres oprindelige kasser i en stor skuffe i skabet – jeg synes det er super fint at vise alle sine smykker frem, men har også erfaring med, at mine smykker er blevet misfarvet af solen og det synes jeg er en skam. Men nu findes der efterhånden også så mange fine æsker, når man modtager sine smykker, at det bestemt ikke gør noget. Begge bokse er fundet inde på coolshops webshop, som virkelig har mange fine sager til boligen.

// I samarbejde med coolshop //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *