Interiør på ønskesedlen

Så ramte vi december måned og synes faktisk, at det er lidt hyggeligt, at der er mørkt og der er levende lys i lejligheden og lyskæder på tæerne. Og  ligeledes da jeg kom på job i dag kunne man ikke andet end at komme i julestemning – nisser over alt og nybagte pebbernødder. Faktisk i dag tillod jeg at komme i julehumør, er altså ikke fan af, at butikkerne pynter op 2 måneder før jul!

Faktisk har jeg så sent som i dag surfet lidt rundt på nettet efter mere inspiration til ønskesedlen. Min er i forvejen lang, men det er altid godt at få lidt inspiration og denne gang på boligfronten. Faktisk har jeg ingen tøj eller skønhedsprodukter på ønskesedlen i år. Det har jeg også så rigeligt af, haha! Alle sagerne på collagen er fra webshoppen heymay.dk og hver og én måtte meget gerne flytte ind hos mig. Jeg har selv Ferm Living puden i den beige nuance, men den rosa udgave kunne altså også være ret fin i min mørke sofa. I kan se udvalget her af puder i forskellige farver størrelser. Endvidere har heymay.dk virkelig mange lækre sager til boligen – og jeg kunne sagtens finde de første 20 ting, der gerne måtte flytte ind hos mig.

// I samarbejde med heymay.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *