Ebay Tip; Eyelash curler

Det er faktisk ved at være over en måned siden jeg modtog denne eyelash curler fra eBay, men havde helt glemt at få lavet et indlæg om den. Mine vipper er så korte og er slet ikke buede på nogen måde og så må man ty sig til redskaber, der kan redde sådan en omgang. Jeg gav sølle 6,- for denne og det er virkelig den bedste jeg til dato har prøvet. Du kan finde den lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Det er godt nok længe siden at jeg brugt sådan en. Jeg brugte en hver dag da jeg gik i folkeskolen. Måske jeg skal ud og have mig en nu ? 🙂

  2. Tak for tip 🙂 Jeg kan ikke leve uden en øjenvippe bukker og hader, når jeg glemmer at bruge den inden mascara, grr.. 🙂 Vil huske at bestille dem på Ebay fremover..

  3. Det er ikke for at være negativ – jeg har bare et mega omsorgsgen, oven i at jeg ikke kan holde kæft – og så er jeg nikkelallergisk (gange 1000) pga billige øreringe fra Ebay. PAS PÅ med deres metal fra Kina mm., for de har ikke vores strenge nikkelregler – man kan virkelig blive alvorligt allergisk (som jeg blev – og nu koster det dyre smykker fra smykkeforretningerne til ørene, som ellers kløer, slår ud og bliver til væskende sår (ja,ad!) så snart de er i kontakt med selv den mindste nikkel. Den der bukkesatan skal tæt på dine øjne, øjets våde kant mm., så bare pas på – så skal jeg nok holde kæft 😀

    Hilsen
    Mormor ;-))))

    1. Er ked af at du har haft denne oplevelse Men man må også huske selv at tjekke efter om det givende produkt er nikkeltesten. Jeg kan heller ikke tåle nikkel og derfor tjekker jeg altid inden jeg køber noget. Man lærer af sine fejl omend denne er på den hårde måde. Har haft væskende ører som lille ved brug af forkerte øreringe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *