Dagens tip: Vee Speers plakater

Jeg har netop klikket disse to Vee Speers plakater hjem. Jeg har længe været på udkig efter dem og endelig kom de online. Plaktaterne bliver sendt fra Sverige, så portoen ender oppe i de 100,- men jeg synes det er til at leve med eftersom plakaterne kun koster 130,- stykket. Du kan finde udvalget af Vee Speers lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

17 kommentarer

    1. Ja, det gjorde jeg :). Modtog dem 3-4 dage efter jeg havde bestilt dem. Kender også mange andre, der har bestilt dem fra den hjemmeside 🙂

  1. Fedt fedt, 1000 tak for tip
    Jeg skulle til at bestille 2 stk via vrisse visse til 395,- pr stk, så der sparede jeg lige en del penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *