Dagens #99

| Nederdel – Noisy May (Similar here) | Skjorte – Sparkz | Støvler – Shoe Biz | Taske – Mulberry | Ringe – Maria Black, Julie Sandlau x Pieces, Erbs Denmark |

Åh, når jeg kigger på de her billeder fra sidste uge, så savner jeg mit lange garn. Blev nemlig klippet i går og måtte bøde for mine manglende frisørbesøg, øv. Der røg 15 cm af manken, men nu har jeg heldigvis et sundt hår igen. Frisøren havde aldrig set så slidte spidser. Bom, frøken Guldbæk var sgu ikke stolt!

Og så til outfittet; Hvis jeg skulle vælge én favorit nederdel, så bliver det helt sikkert denne fra Noisy May. Den er desværre udsolgt over alt og bliver ikke lavet igen. Men jeg har fundet én der minder lidt om den på linket under billedet og ovenikøbet til en rigtig god pris. Skjorten er faktisk ny og har købt den af Sofie sammen med en lækker lang cardigan som jeg nok skal få vist på et tidspunkt.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

 1. Hjælp det lyder til at have været mere slidt end mit – det troede jeg slet ikke var muligt 😉
  Men din nye længde er nu også stadig langt 🙂
  Kan godt forstå at din nederdel er en favorit 🙂

  1. Det var MØG slidt! Og det er helt min egen skyld eftersom det er 8 mdr. siden jeg var der sidst.
   Tusind tak for det 🙂

  1. Tak for det :-).
   Når man er vant til at have meget langt hår, så er det lidt af en omvæltning, når der ryger 15 cm af manken, men er ved at vende mig til det 🙂

  1. Ja, var også ret flov over, at hun aldrig havde set så slidt hår, men det lærte jeg på den hårde måde 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *