Dagens #101

| CardiganVila | T-shirtAsos | JeansGina Tricot | StøvlerPieces | HalskædeJane Kønig |

Jeg håber, at I har haft nogle dejlige juledage? Det har jeg helt bestemt. Har været på job siden fredag og skal lige arbejde i morgen og så har jeg en lille uge fri. Det ser jeg meget frem til. Måske man skulle smutte ned i byen og se om man kunne gøre sig nogle gode udsalgs fund? Dagens ovenfor er fra hjemme ved mine forældre, hvor græsset stadigvæk er lidt grønt – skønt at det hele ikke bare er gråt og trist. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

 1. Jeg er så målløs over at vi stadig kan finde så meget grønt græs og hæk over det hele. Det er så dejligt 🙂
  Og så din cardigan… Ih den kunne jeg godt 🙂

 2. Flot outfit. Det er lige mig – og så er jeg helt vild med din cardigan 😀

  Jeg var inde i byen idag, og jeg kunne ikke finde nogle gode udsalgs fund. Der var faktisk ikke noget, som var værd at købe :O

  1. Tak for det 🙂

   Okay, så jeg mere rolig ;). Tror jeg tager et lille smut derned i dag og ser om de har noget spændende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *