Dagens #100

| JakkeMinimum | JeansGina Tricot | SkjorteSheinside | StøvlerPieces |

For dælen der er koldt lige pt! Synes det er helt svært at få varmen igen, når man endelig har været ude i kulden og det at tage dagens outfit er også blevet en ret kold fornøjelse, selvom det faktisk nogle gange virker til at være varmere foran kameraet end bagved. Dagens er iført helt nye sager, bortset fra jakken som I har set før. Den elsker jeg til gengæld også meget! Jeg var på jagt efter et par helt perfekte sorte jeans og dem fandt jeg  i Gina Tricot til kun 250,-. Skjorten er dejlig blød, men lige kold nok til vinteren, så næste gang skal jeg lige have en cardigan over. Og så var skoene et røverkøb jeg gjorde mig i Pieces for noget tid siden til kun 300,- (måske de stadigvæk fåes til den pris i Pieces i Aalborg?). Og så er det jo de første dagens med mit nye og noget kortere hår 😉

I dag smutter jeg til Århus for at købe julegaver og måske der ikke ryger en lille én med hjem til mig selv? 😉

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

  1. Skønne jeans og støvler – og sikker nogle dejlige priser! Overvejer virkelig også at købe en gave til mig selv i år, det er nu så hyggeligt 😛 God shoppe tur

  2. DEt er nogle dejlige billeder af dig Katrine og det ligner ikke at du fryser, men ja det er så koldt nu 🙁
    Jeg kan virkelig godt lide din jakke 🙂
    God julegave indkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *