Bodum; Til den kolde tid

Nu varer det ikke længe før vi sidder juleaften og hygger med vores familie, spiser god mad og ikke mindst til, at vi skal åbne gaver op . Er I ved at være klar? Jeg var et smut i Århus i går, hvor jeg fik købt de sidste julegaver, så nu er jeg færdig. Altid næsten i sidste øjeblik som sædvanligt, men jeg stresser ikke over det og det er det vigtigste. Jeg har tre fridage fra på tirsdag og glæder mig meget til at få slappet af og hygget med familien inden det går løs på jobbet igen.

Men nu til indlægget skulle handle om. Jeg har skrevet det før, men selv i december kommer der løbende ønsker på ønskesedlen. Og tingene ovenfor gad jeg faktisk godt at have i mit køkken. Dog drikker jeg ikke kaffe, men synes, at kaffebryggeren i kobber fra Bodum er så pæn og ville pynte fremme på køkkenbordet. Men derimod drikker jeg meget the og den på collagen synes jeg er ret fin og ret hyggelig med stearinlyset under her i den kolde og mørke tid. Og varme drikke skal der til her i den kolde tid, puha! Skal lige vænne mig til det. Hvorfor bliver vi så overraskede over kulden hver vinter?

// I samarbejde med Bodum //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Jeg har ledt SÅ længe efter sådan en holder til tekanden med stearinlys! Det er bare SÅ meget bedre, når teen kan holde sig varm lidt længere. Skulle måske have kigget hos Bodum, men troede simpelthen det var et retrolevn fra 90’erne. 🙂 Hurra for endnu et ønske på ønskesedlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *