Året der gik – 2014

Nu er året snart slut og derfor vil jeg ønske jer alle sammen et godt nytår. Tusind tak til alle jer der følger med herinde og til alle jer nye der er kommet til :-). Der er sket mange ting for mig i 2014, både de gode og de knap så gode. Jeg startede med at sige mit job op i februar til fordel for drømmejobbet. Jeg mødte en fantastisk kvinde på arbejdet som nu den dag i dag, er én af dem der kender mig allerbedst og er blevet til et godt venskab som jeg bestemt ikke havde været foruden. I juni stoppede jeg på drømmesjobbet og en tid som ledig skulle se dagens lys. Det var for mig et nederlag. Har arbejdet siden jeg var 12 år og det med ikke at have noget at stå op til, var ikke ligefrem lykken. I september kom jeg endelig til en jobsamtale og jeg fik jobbet! Og arbejder nu på en fantastisk arbejdsplads med søde børn og kollegaer. Men 3 mdr. som ledig har sat sine spor (tror dem, der selv har prøvet det, kan nikke genkendende til det!).

Men 2015 har også været fantastisk: udfordret på arbejdet, nye venskaber, mange koncerter, vin på terrassen i solskin, en masse strandture, Backstreet Boys koncert, Skanderborg festival og så blev jeg ikke mindst 25 år som blev fejret med skønne venner og veninder. Jeg håber, at 2015 bliver et fremragende år – det kan ikke andet med en kommende tur til London med to søde piger og to babyer der nedkommer til sommer. 🙂

Hvad har 2014 budt jer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

 1. Jeg har aldrig prøvet at være ledig, så kan ikke sætte mig ind i situationen, men vil gerne tro at det ikke er ment og sagtens kan sætte sine spor.
  Jeg har været rigtig glad for at følge dig i 2014 og glæder mig til at fortsætte med det ind i 2015. – Jeg har ikke nævnt det for dig før, men har tænkt det længe.. at hvis vi boede tæt på hinanden så kunne jeg se dig som en rigtig tæt veninde. Ved ikke hvad det er, men der er bare mange ting hvor jeg synes vi er ens og også forstår hinanden mellem linjerne.

  Rigtig godt nytår Katrine 🙂

  1. Det er helt forfærdelig – jeg er i hvert fald typen, der ikke kan gå hjemme i så lang tid.
   Hvor er du sød, sødeste Ida <3. Kan kun sige i lige måde 😀

   Håber at du får en fantastisk nytårsaften 🙂

 2. Tak fordi vi må læse med i dit tilbageblik – og også på de udfordrende tider. Mit 2014 har også været præget at mange faglige udfordringer. Startede året med at være en del af et frivilligt projekt som tog al min tid, men som til gengæld også har været en af de største og mest lærerige oplevelser. Det gav mig blod på tanden til at sige mit studiejob op og søge i fuldtidspraktik. Her er jeg færdig om en måned, og derefter ved jeg ikke hvad der venter mig. Spændende og også lidt angstprovokerende på en og samme tid!

  Rigtig godt nytår søde Katrine!

  1. Nogle gange kan det også være “rart” at kaste sig ud i ting man ikke aner, hvad er. Sådan har jeg det i hvert fald selv – det gør det hele ekstra spændende og forventningerne til én selv, er ikke så høje.

   Rigtig godt nytår søde Line 🙂

 3. Skønne billeder – og hyggeligt indlæg 🙂
  Jeg har aldrig selv været ledig, men frygter da at blive det når jeg er færdiguddannet her til september. Jeg håber virkelig jeg kan blive på min arbejdsplads til den tid. Men fedt at du har fået drømmejobbet. Det må være en dejlig følelse 🙂

  1. Det er bestemt ikke sjovt i hvert fald, så håber meget for dig, at du kan få lov at blive på jobbet :-).
   Det er dejligt at have et job som man brænder for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *