Æblekage med rugbrødsknas

Jeg synes godt, at man kan få lidt for meget af al det fede julemad her i december, så derfor prøver jeg så vidt muligt at lave sund og varieret mad de dage der ikke byder på julemad. Ligeledes synes jeg det er super lækkert med en dessert i ny og næ om aftenen, og lige nu er der lækre danske æbler og derfor har jeg sprunget ud i at lave en lækker og nem æblekage med rugbrødsknas. Jeg har fundet opskriften på Alt for Damernes hjemmeside og I kan klikke her for at se æblekage opskriften. Opskriften er til fire personer, men jeg har kun lavet den til én ved at bruge et æble og ved at skære ned på nogle af de øvrige ingredienser. Inde på Alt for Damernes hjemmeside er der faktisk mange lækre, sunde og nemme opskrifter som kan supplere det fede julemad. F.eks. en frisk rødkålssalat som jeg tror, at jeg skal kaste mig ud i juleaften. Den består af rødkål, appelsiner og valnødder. Så bliver det vist ikke meget nemmere.

Hvad med jer, bliver nogle af juleretterne lavet på den lidt sundere måde eller køre i den traditionelle? 🙂

// I samarbejde med Alt for Damerne //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

5 kommentarer

  1. Glædelig 4.advent søde,

    du har ret for meget julemad og julegodt kører maven træt i.
    Alt for Damerne kører rigtig mange gode opskrifter for tiden 🙂

    Har du lyst til at se vores smukke vintage juletræ, det er færdig pyntet, velkommen forbi.

    Jule hilsner fra Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *