3. Adventskonkurrence: Sennheiser Hovedtelefoner (SLUT)

Så blev det tid til den 3. adventskonkurrence. Denne gang kan en heldig læser vinde et par lækre hovedtelefoner fra Sennheiser – URBANITE. Jeg har selv et par og de spiller helt fantastisk, og den model jeg har, er on-ear udgaven. Se mit indlæg lige her.

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Skrive en kommentar om det skal være Urbanite (on-ear) eller Urbanite XL (over-ear) og hvilken farve du ønsker.
Finder én vinder søndag d. 21. december, hvor den 4. og sidste adventskonkurrence bliver sat i gang. Held og lykke til jer alle 🙂
Vinderen af sagerne fra Oriflame og sexy hair blev: Line G. Sender en mail afsted til dig.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

117 kommentarer

 1. De er SÅ fede – krydse krydse, ønske, håbe..
  XL i sand.. (But I’d take anything, to be honest..)
  Glædelig 3. søndag i advent.
  Miatilda A

 2. Hvor er de fede! Jeg ønsker mig dem der hedder XL i farven oliven. Krydser fingre for mit held – jeg gad ret godt forære dem til min kæreste. 🙂

 3. Jeg har lige bestilt nye hovedtelefoner til min mand, men jeg mangler selv nogle nye, da min gamle er gået i stykker, så jeg vil frygtelig gerne vinde urbanite-modellen i den flotte blå farve.

  Glædelig adventssøndag!

 4. sikke en lækker konkurrence!
  Da jeg hver måned sidder mange timer i en flyver, ville det være virkelig dejligt at have et par ordentlige hovedtelefoner, i stedet for Apples standard headset

 5. Åh hvor lækkert, jeg går meget op i god lyd, så ville elske at vinde sådan et par!! Tror det skal være XL-modellen hvis jeg vinder.

 6. Mine klassike hvide iphone-headphones er efterhånden ikke så gode ved mine ører. Slet ikke når man prøver at studere 9 timer i døgnet med afslappende piano musik. Kunne dælme godt bruge et par nye, der ikke flækker mine ører. Og så er Sennheiser jo bare det bedste, i min optik. 🙂

  Jeg ville enormt gerne have on-ear udgaven i sort.

  Lad heldet være med mig.

 7. Jeg synes Ubanite (on-ear) i sand er suuuuper lækker! Bruger meget tid i den offentlige transport med mine gamle høretelefoner fra Aldi. Jeg har (desværre eller heldigvis) rigtig små ører, så almindelige høretelefoner kan simpelthen ikke komme derind uden at jeg får ondt. Men sådan et par her, er jo en helt anden sag 😉

  Glædelig 3. søndag i advent til dig Katrine!

 8. Lækker konkurrence 🙂 Jeg vil gerne vinde Urbanite – perfekt til mine små øre der ikke kan holde sædvanlige plugs på plads 😀

 9. Ej, hvor en fin konkurrence! Jeg mangler virkelig et par fede ørebøffer, efter kæresten tog mine og desværre kom til at ødelægge dem… Disse ville være det perfekte substitut.
  Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg blive meget glad for et par Urbanite XL i farven ‘Olive’.

 10. Nøj, hvor ser de lækre ud. Det kunne være en skøn tidlig julegave. Jeg kunne godt tænke mig on-ear udgaven lige som dine. Jeg synes også, at de er mest feminine. Jeg synes, at farven, du har, er rigtig flot, så den ønsker jeg mig også 🙂

 11. Jeg fik et par”headphones” i julegave sidste år, faktisk fra samme brand, meeeeen – De er altså ikke halvt så pæne som dem her! Og jo, det betyder en del! Jeg vil derfor virkelig gerne vinde et par on-ear i farven Plum (Ja ja, kald mig bare efterligner!) 🙂

 12. Her midt i specialeræset (og alt for mange mennesker der larmer omkring mig) kunne jeg virkelig godt bruge et par urbanite xl i sort til at lukke støj ude og Mads og monopolet inde 🙂

 13. Det er godt nok nogle lækre headphons, hvis jeg er heldig ønsker jeg mig over ear (xl) til en Sony i sort.
  Glædelig jul til jer alle sammen

 14. On Ear og i plum – jeg er forelsket! Vil berige mit daglige pendlerliv med 100% i forhold til mine gamle Apple høretelefoner.

 15. Jeg vil virkelig gerne vinde Urbanite on-ear i farven sand 🙂
  De vil være en god erstatning for mine billige (og meget dårlige) hovedtelefoner fra Bilka..

 16. Urbanite XL (over-ear)i sort tænker jeg måske vil forkæle min lillebror med dem hvis jeg blev den heldige <3

 17. Hold op jeg ønsker mig modellen on-ear i farven “Sand!”
  God lyd er simpelthen så vigtigt også i dette lækre design.
  – Virkelig lækker konkurrence!

 18. Jeg giver dig 100% ret i, at on-ear udgaven er mest feminin, men jeg får simpelthen så ondt i ørerne af den slags hovedtelefoner, så jeg ville klart vælge over-ear udgaven: URBANITE XL. Det er alligevel de smukkeste hovedtelefoner, som jeg har set uanset modellen. Jeg ville vælge farven sand (men kan lide dem alle!). Jeg er dog sikker på, at der bliver rift om dem i vores hjem, hvis jeg vinder. Min kæreste ville også være ellevild 😉

 19. Uh hvor ville jeg gøre neget for sådan et par. Er ikke helt klar over hvor i forskellen ligger og hvad der er bedst, men husker du synes godt om den, så det ville være helt perfekt med et par af dem i sort.
  Min kæreste har en af de trådløse modeller til hans guitar halløj men dem må jeg ikke låne (når han er hjemme i hvert fald) men de er lidt store og ryger nemt af så det ville være super med et par til mig selv.
  Skal i gang med et genoptræningsforløb efter et langt sygdomsforløb så det ville være en skøn julegave at kunne træne med god musik til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *