A little christmas gift

Jeg har fået mig en tidlig julegave i år og dem kan man vel altid bruge, ikk? Har modtaget et par smukke firekløver øreringe fra Stine A og et ur fra Casio. Elsker Casio ure og dette er det tredje i min samling og helt sikkert ikke det sidste. Øreringene fra Stine A har jeg tænkt mig at matche med nogle af mine lange kædeøreringe fra henholdsvis Jane Kønig og Moss Copenhagen. Som jeg har vist tidligere, er der et par smykker på min ønskeliste til jul og krydser fingre for, at de ligger under juletræet den 24. december :-).

Smykkerne er fra Chanti.dk, som har et hav af smukke smykker og ure i alle prisklasser til både kvinder, mænd og børn og så er der gratis fragt ved køb over 500,-

// Modtaget fra Chanti.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

23 kommentarer

  1. Ikke dårligt med en tidlig julegave – og slet ikke når de er sådan et par lækre ting 🙂
    Øreringene er altså bare super søde!

    Jeg så dig faktisk i FW idag. Vi var på samme bikefit hold ;o).

    1. Nej, det er bestemt ikke dårligt :).

      Du skulle da have sagt hej :D. Jeg går altid i min egen verden, når jeg er i fitness 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *