2. Adventskonkurrence; Oriflame & Sexy Hair

Så er det tid til bloggens 2. adventskonkonkurrence. Denne gang kan en heldig læser vinde en masse lækre sager fra henholdsvis Oriflame og hairspray fra Sexy Hair (sponsoreret af cocopanda.dk). Den heldige vinder, vinder alt på billedet som blandt andet består af 2 stks hairspray, læbestifter, øjenskygger, mascara, foundation, eyeliner, mineral pudder, neglelak og en pudderbørste.

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen via bloglovin’ HER
 • Give indlægget et lille rødt hjerte
 • Skriv en lille julehilsen i kommentarfeltet
Finder en vinder på næste søndag d. 14. december, hvor den 3. adventskonkurrence bliver sat i gang og den kan I virkelig glæde jer til. Held og lykke til jer alle :-).
Vinderen af Mille Rubow smykkerne blev: Caroline. Jeg sender en mail afsted til dig!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

133 kommentarer

 1. Glædelig anden advent! Selvom vejret ikke er så julet, hjælper lysene på træer og i hjemmene. Nyd julen, det går alt for stærkt! 🙂

 2. Herlig adventspræmie :). Hvor ville det være skønt hvis store snefnug dalede ned i dag, i stedet må vi nøjes med regn og rusk. Well, det blive nok jul alligevel og jeg håber du får en dejlig en af slagsen 🙂 (Følger dig allerede via bloglovin)

 3. Hej søde Katrine.
  Jeg vil bare sige at jeg elsker at følge din blog, den er virkelig god. Og så håber jeg du få en super god december og ikke mindst jul (:

 4. Håber i alle hygger og husk at bage nogle lækre småkager, for det hører julen til 🙂 glædelig 2.advent <3

 5. I december travlt vi har
  alt til julen ská være klar
  Der skal bages og pyntes op
  inden stjernen sættes på træets top

 6. Glædelig 2. søndag i advent 🙂
  Mit badeværelse og jeg vil elske at få alle de lækre produkter hjem.

 7. Ihhhhh sikke da en lækkert pakke <3 Ville være dejligt med sådan en ekstra før-julegave <3 Glædelig jul til dig og alle dine kære <3 Kh Maria Seidelin

 8. Glædelig anden advent! Jeg læste i morges, at der er faldet sne et sted i Danmark, så mon ikke, at sneen er på vej andre stedet i landet? 🙂

 9. Jeg ønsker både du og alle andre, en helt fantastisk jul! Hvad end man er sammen med den helt store familie eller bare lige de nærmeste. Ja, måske endda bare vennerne! Håber at alle får noget dejlig mad og husker at sætte pris på det de har, for selv hvis man ikke har de store penge, så har langt de fleste heldigvis et sted at kalde ‘hjem’, hvor de er trygge og hvor de kan hygge sig! Så god jul til alle <3

  xoxo

 10. Sikke nogle lækre sager! Glæder mig til at se om jeg bliver den heldige vinder 😀
  Håber i alle får en skøn december med dem de holder af <3

 11. Rigtig glædelig Jul til dig og dine. Jeg håber du bliver forkælet med en masse gode gaver og jeg vil krydse fingre for denne fine pakke, som jeg med sikkerhed også vil dele med min søde veninder, der også trænegr til forkælelse ; )
  KH Rikke

 12. Kære Katrine 🙂
  Jeg vil gerne ønske dig en rigtig glædelig jul, og samtidig takke dig for, at du gider bruge tid på at have denne dejlige blog til at køre 🙂 Det nyder jeg godt af!
  Og selvfølgelig også glædelig jul til alle jer læsere, der følger med 🙂

 13. Håber at alle får en dejlig december måned med dem I holder af! December er hjerternes måned, så vis at I har et stort ét af slagsen. Et lille smil eller en hjælpende hånd kan altså gøre en forskel, så slut året af med at vise dig fra din bedste side 🙂 Fortsæt dejlig 9. december!

 14. Jeg vil også lige ønske dig god jul, og godt nytår – når nu jeg alligevel er i gang.
  Jeg håber at du får guffet dig igennem en masse snolder, småkager og drikker en masse gløgg.

 15. Julehilsner bliver nok aldrig min stærke side, men jeg må da alligevel prøve. Jeg kom nemlig straks til at tænke på Stig Rossens udgave af “En stjerne skinner i nat”, da jeg læste det med julehilsnen. Og jeg elsker den sang, og forbinder den i den grad med dansk jul! Så nu skulle I andre da også lige have en god julesang på hjernen inden vi går weekenden i møde. Gid alle må få en fantastisk jul <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *