VIND; Geometric plakat fra ByKaroline (SLUT)

Så er vi på den igen. En heldig læser af bloggen kan vinde én af ovenstående plakater fra ByKaroline til en værdi af 260,-. Desuden kan jeg tilbage rabatkoden KJ-giveaway, så plakaten kommer til at koste 200,- til jer der ikke kan vente. 20% af overskuddet fra plakaterne går til kampen mod menneskehandel, som er én af Karolines mærkesager.

For at deltage skal du gøre følgende:

  • Følge mig på bloglovin’ HER
  • Skrive hjort eller elefant i kommentarfeltet, alt efter hvilken plakat du ønsker at vinde.
Jeg finder en vinder på søndag d. 9. november. Held og lykke til alle 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

69 kommentarer

  1. En elefant glemmer aldrig:-D, en egenskab jeg godt selv kunne ønske mig nogen gange:)
    Derfor ville jeg elske elefanten:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *