Urbanite; Terapi for ørerne

Jeg har fået lov at teste disse hovedtelefoner fra Sennheiser – URBANITE. Jeg valgte dem der sad direkte på ørene (for mig er de, de mest feminine) og i farven plum. Jeg har gået rundt med dem på i lejligheden og det er den rene terapi. Al udefrakommende larm er ikke eksisterende, når man har dem på og lyden er helt fantastisk. Jeg har altid brugt de hovedtelefoner, der medfølger til ens telefon og det kan slet ikke sammenlignes, hvor stor forskel der er. Jeg har ligeleds haft dem afprøvet på en løbetur og de blev siddende, hvor de skulle. Så hvis du, ligesom jeg, elsker lyden af god kvalitet, så synes jeg du skal tage et ekstra kig på hovedtelefonerne her (sidder på ørerne) og her (sidder uden på ørerne). Hovedtelefonerne findes i 5 forskellige farver og er en oplagt mulighed til at komme på ønskesedlen til jul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *