Mine juleønsker anno 2014

| Daniel Wellington Ur | Carré Ring | Royal Copenhagen Skål | Kay Bojesen Elefant | Nicolas Vahé Salt | Toogoodtoobebasic Tørklæde | Hay Box Desktop | Nike Rosherun | Nike Tights | Jane Kønig Ring |

Jeg har skrabet en lille collage sammen med nogle af mine ønsker til jul. Jeg ønsker mig stort set alt stel fra Royal Copenhagen, men skålen især, synes den er så fin. Jeg ved godt, at efterhånden hele blogland ejer DW uret, men synes stadigvæk det er vildt pænt. Nike skoene er tiltænkt arbejdet, da jeg går en del og eftersom jeg render rundt i mine converse, skriger mine fødder ikke ligefrem hurra. Og smykker kan man aldrig få for mange af! Ringen fra Carré har jeg været lun på længe og ringen fra Jane Kønig er bare så smuk.

Hvad ønsker du dig til jul?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

    1. Synes simpelthen at urene er så fine – men ja, bare lidt irriterende at alle har dem 😉 især her i blogland.

    1. Ja, den er så smuk. Hvis ikke jeg får den, kan det godt være, at jeg skal ned og kigge på den og evt. købe den hjem 😉

    1. For mig behøver der ikke være hvid jul, eller jo der må gerne være sne den 24. og et par dage efter og så slut :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *