Månedens favoritter; Oktober

  • H&M Quick Dry; Jeg har længe villet købe en sag her, men har ikke lige taget mig sammen til det. Jeg er altid utålmodig med min neglelak og putter den altid på lige inden jeg skal ud af døren og det resulterer jo selvfølgelig i, at der kommer skrammer i neglelakken. Denne quick dry fra H&M kommer problemet til livs og ens neglelak er tørret på ingen tid og så koster den sølle 30,-.
  • Clinique Soft Mat Lipstick; Udover at farven er sindssyg smuk, så holder den helt vildt godt og smitter ikke af på glas mm. Et ekstra plus er, at den heller ikke udtørre læberne som andre læbestifter. Jeg er fan og der findes et hav af smukke farver. (Farve: Magenta)
  • Clinuque Instant Lift For Brows; Denne er ikke kommet i butikkerne endnu, men kommer starten af det nye år. Den er helt fantastisk og dækker brynene på en naturlig måde. Der er en highlighter i den ene ende og en bryn fylder i den anden. Start med at tegn brynene op og slut af med highlighteren – læg den under og over brynene. Den varme champagnenuance lysner området omkring brynet og løfter dermed også brynet. (Farve: Soft brown)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Jeg er ret vild med Clinique’s produkter, de holder godt og farverne er altid skarpe og møg flotte. Måske jeg skulle prøve den der quick dry, sidder lige pt men en hørjehånd med 100 skrammer 🙁

    1. Ja, det gør jeg også. Bliver større og større fan :-).
      Prøv den. Jeg lod det tørre i 2 min og så vaskede jeg mine hænder og der var ikke en skramme, så den er bestemt én jeg vil benytte mig af hver gang jeg lægger neglelak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *