Månedens favoritter; November

Denne måneds favorit er på “budget” basis så alle kan være med. Ikke at jeg overhovedet køber voldsomme dyre produkter, men eftersom december bliver en dyr måned for de fleste, har jeg forsøgt mig at holde favoritterne under de 80,-.
  • Garnier Eye Make-up Remover 2in1; Jeg købte denne på tilbud i Netto for noget tid siden. Den er virkelig god og fjerner min mascara fuldstændig. Den er blid mod øjnene og så er den ovenikøbet billig. Så hvis du mangler en billig make-up fjerner, vil jeg klart anbefale denne.
  • Comwell Spa Håndcreme; Jeg synes godt det kan mærkes på hænderne, at vi går ind i en kold tid. På arbejdet vasker og spritter jeg hænder af hele tiden og det kræver altså en god creme. Lige nu er den fra Comwell favoritten.
  • Body Nordic “scrub it all away”; Det er med jævne mellemrum jeg bruger en skrub til mit ansigt. Jeg skifter altid mellem en muddermaske og denne. Min hud er meget sart og har erfaret at denne fra Body Nordic er nænsom ved mit ansigt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

  1. Skægt de to første er også blandt mine favoritter 🙂 Makeup fjerneren er bare genial og fjerner alt, samtidig med at den er dejlig mild. Og håndcreamen har jeg liggende i skuffen på arbejdet og den er snart tom 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *