Julegaveidé; Kartell lampe

Jeg har efterhånden færdiggjort min ønskeseddel til jul og I så også lidt af dem i en collage i søndags, men der kan vel altid komme lidt ekstra ønsker på den løbende, ikk? Min ønskeseddel byder blandt andet på stel fra Royal Copenhagen, Eames spisestole, smykker, parfume og ovenstående bordlampe fra Kartell. Jeg synes, at lampen er vildt smuk og tænker, at det er én der ville kunne præge ens hjem i mange år, da den er meget neutral i farven. Jeg er dog bare lidt i tvivl om den skal være den sorte eller transparente udgave? Hvilken én er I mest til? Kartell bordlampen har jeg fundet inde på lampemesteren.dk, som har et stort udvalg i bordlamper, gulvlamper, loftlamper og mange flere. Jeg går også med en lille tanke om at få en ny gulvlampe som skal erstatte den, der står der i forvejen. Om det skal være et diy projekt eller om jeg køber den, er jeg ikke helt klart over endnu. Hvis det bliver “købe-udgaven” har jeg en lille drøm om den smukke gulvlampe fra AJ, men det må vist forblive i drømmene, da den er lidt spicy i pris i forhold til mit budget.

Hvilke ønsker er der på jeres ønskeseddel til jul?

// I samarbejde med lampemesteren.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Den er svær for jeg synes faktisk at de begge to er super pæne. Det kommer an på hvor den skal stå og hvilke farver du har i rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *