DIY; Olielampe med dymo

Min weekend er gået med en masse DIY projekter og har virkelig hygget mig med det, da jeg endelig gav mig tiden til at gøre det. Har savnet det rigtig meget og slapper virkelig af, når jeg sidder ved spisebordet med alle mine sager, levende lys og god musik i ørerne. Det første jeg fik lavet var ovenstående olielampe som jeg også fik vist på instagram. De er ganske simple at lave.

Materialer;

  • Olielampe. Mine er købt i Føtex til 10 kr stykket
  • Dymo. Min er købt i bog&idé og fåes også lige her.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

29 kommentarer

  1. Sikke et fint lille projekt! Jeg skal da helt sikkert i føtex efter olielamper – vi mangler nemlig akut lys i den lille lejlighed for tiden og nu hvor mørket har sneget sig godt ind.

    1. Jeg købte først min i weekenden og det er en sand leg at sidde med den – tænker i hvert fald, at jeg har mange idéer til, hvor den skal bruges 😀

  2. De er rigtig fine, MEN … Min far har lavet tappemaskinen firmaer bruger til tappe lampeolien på beholderen, og han fortæller at det er noget giftigt stads det lampeolie, også selvom der står at det er biologisk og miljøvenligt.

    1. Nå okay, det har jeg aldrig hørt om. Vi har altid brugt dem, da jeg boede hjemme ved mine forældre 🙂

    1. Hende i bog&idé sagde, at de var meget eftertragtede. Så det er med at få købt én imens de er i butikkerne. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *