Dagens #97

Bluse – Vila | Nederdel – H&M | Jakke – Secondhand | Solbriller – Crosseyes | Sko – Converse | Ur – Casio |

Nogle gange viser efteråret sig faktisk fra en pæn side. Det er sjældent, men det sker. Og jeg elsker faktisk efteråret, når det viser sig fra den gode side. Farverne er så smuk, når solen står lige på og man kan “tillade” sig bare arme, når dagens skal tages. Dog er det ved at være ret meget slut med de tynde jakker – dem kommer jeg til at savne én del. Men jeg har købt mig en ny jakke som jeg nok snart skal få jer vist 🙂

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

29 kommentarer

 1. Jeg er også vild med efteråret, når solen viser sig. Men synes godt nok at det har været trist de sidste par dage 🙁
  Det er et super lækkert outfit du har på 🙂

  1. Ja, vejret har godt nok været ringe det sidste stykke tid. Der må meget gerne komme noget sol snart.
   Mange tak for det søde Ida 🙂

 2. Så skønne billeder 🙂
  Jeg har modtaget pakken med jakke og neglelak – og hold nu op hvor er jeg bare en lykkelig ejer af en møg sej jakke 😀 Endnu en gang tak for handlen, den er bare så meget mig!

  1. Det er jeg rigtig glad for at høre. Håber, at du bliver glad for begge dele og jeg siger også tusind tak for handlen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *