Dagens #96

| CardiganH&M Trend | Skjorte – Custommade | Nederdel – Pieces | Taske – Mulberry | StøvlerPavement |

Jeg har haft en ret hård uge i sidste uge med lidt over 60 timers arbejde, så jeg er godt brugt og i morgen har jeg endelig fri og så helt indtil på mandag. Og den første fridag starter med en tur til Læsø med en dejlig veninde, hvor vi skal bruge hele dagen på Læsø kur, hvor vi har købt en samlet pakke med færge, morgenmad, frokost og fri adgang til Læsø kur til 500 kr (det er dææælme billigt!) og vi har så valgt at tilkøbe os en omgang massage dertil. Jeg glæder mig rigtig meget – og det er efterhånden virkelig tiltrængt!

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

  1. Godt være du er smadret med alt arbejdet, men du ser nu stadig dejlig overskudsagtig ud smukke 🙂 og nøj en fin nederdel!! og håber du får det bedste og mest velfortjente kur tur! <3

  2. Ej hvor lyder det skønt med sådan en omgang selvforkælelse oven på nogle travle dage. Håber I havde den bedste tur!
    Din nederdel er i øvrigt virkelig lækker. Er det en ny sag, som man måske stadig kan være heldig at finde i butikkerne? 🙂

    1. Det var SÅ god en dag. Var helt brugt da jeg kom hjem. Sådan en dag kunne jeg sagtens bruge en dag mere af 🙂
      Det er desværre en gammel sag jeg købte for 1 års tid siden, måske du kan være heldig at finde den på TS?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *