10 ting jeg ikke forstår #2

 1. Hvorfor københavnere altid sætter sig på bagsædet af taxaen og vi jyder altid sætter os på forsædet?
 2. Hvorfor der evigt og altid er dårlig TV, når jeg har en fridag omend det er dag eller aften.
 3. Hvorfor man ikke selv kan bestemme, hvilket hårstruktur man gerne vil have.
 4. Folk, der går med solbriller indenfor. Det burde være en lov, at det ikke er tilladt indenfor. Stop, stop, stop! Please.
 5. Hvofor to stearinlys ikke brænder ned på samme tid? Det er altså ikke særlig praktisk.
 6. Hvorfor de uafbrudt sender Beverly Hills på Zulu? Jeg har bare aldrig været kæmpe fan af den serie og nu irriterer den mig faktisk!
 7. Hvorfor hvidløg dufter vildt godt, når man står og laver mad og serverer den, men dagen efter, lugter det frygteligt.
 8. Halloween? Jo, det er super hyggeligt med græskar-lygte-hoveder. Men ellers forstår jeg det virkelig ikke; udklædning mm.
 9. BH/top tendensen udenpå blusen
 10. Hvorfor mange bloggere ser ekstremt sure ud på deres outfits billeder – smil for søren da 😀
God søndag til jer alle!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

 1. Haha. Den der med tv’et tror jeg godt jeg kan forklare: Der er altid dårligt TV, du bemærker det bare kun når du har tid til at se det, hihi 🙂

  1. Haha, det kan være, at det er sådan det foregår ;-). Synes bare tit at det er de gode serier, der kommer i TV’et når jeg er på job.

 2. At bloggere ser sure ud er nok min største pet peeve!! Hold nu fast det er alt godt gammel daw nøjeren at se på! Ps dejligt at vi kan brokke os lidt sammen 😉

  Knus!!

 3. Jeg er nu også en jyde, der altid sætter mig på bagsædet i taxaen??! 🙂
  Men ellers er jeg ret så enig.. Beverly Hills irriterer altså også mig en hel del. Har aldrig brudt mig om den serie.

  1. Hvor er det pudsigt. Alle jyder jeg kender sætter sig ind på forsædet. Endda min storebror de bor på sjælland sætter sig også ind på forsædet. Faktisk ham der gjorde mig ekstra opmærksom på det, da taxa chaufføren kommenterede på det 😉

  1. Åh, jeg kan slet ikke fordrage det. Tror aldrig jeg har set et helt afsnit færdigt, da det irriterer mig voldsomt 😉

 4. Jeg er een af de Bloggere, der aldrig smiler med tænderne, kun kinderne, på otfitbilleder. Men hellere det, end at stå med den samme hat eller de samme (fucking) Rayban solbriller 20 outfits i streg/træk (Hvilket burde have været et flabet punkt 11) 😀

  Enig med Beverly Hills. (Som altid sendes når jeg har min fridag!) #had

  /Linda

  1. Tja, man kan godt smile uden at smile med tænderne jo ;-).
   Hellere stå med solbriller end med sammenknebene øjne – det ser også ret dumt ud 😉

 5. jeg er københavner og jeg har hele mit liv sat mig på bagsædet af en taxa fordi den der sad på forsæde skulle betale hehe måske en forklaring … hvis du kikker på model (de rigtige) så har de en del år set “sure” ud og da blogger “tror” de er modeller så gør de det samme … jo de burde smile mere og der er altid dårligt tv …

  1. Haha, nu er det sjældent at jeg kører med taxa og som regel er det for os personen på forsædet, der lægger ud for de andre ;-).
   Det tror jeg du har helt ret i, men synes det er en skam. For mennesker ser bare så meget skønnere ud, hvis de smiler 😀

 6. herligt indlæg… Især #1 og #10 forstår jeg heller ikke.. Jeg er jyde og ja – sætter mig på forsædet, og hvorfor egentlig?? Hvorfor man ikke generelt gider at smile hele tiden, med mindre man græder eller sover forstår jeg heller ikke..

  1. Ja, jeg ved det heller ikke. Måske i håb om at komme i snak med chaufførren? 😉
   Ja, man bliver da så glad, når en helt fremmed smiler til én 🙂

 7. Nr 9, hvad sker der lige der??? Har heldigvis ikke set det, men det lyder meget mystisk…
  Jeg sætter mig også altid foran i en taxa, ville da næsten føle mig helt malplaceret der omme bagi hvis der ikke er andre med….. Og jo, jeg er jyde 🙂

  1. Der er nogle få bloggere der har gjort sig brug af “tendensen” – heldigvis er det en sjældenhed. :p
   Haha, det må næsten være en jyde ting 😉

 8. Den med solbriller indenfor er jeg desværre slem til, men med god grund. Når jeg handler får jeg ikke altid mine briller med, så hvis der skal være en chance for at finde varerne på hylderne, så er jeg nødt til at beholde solbrillerne på, da der er styrke i 😀 Men kan udmærket se hvad du mener, føler mig enormt dum når jeg gør det.

 9. Den der med taxaen. Satte mig altid foran i Jylland men da jeg flyttede til København fik jeg så mange grimme taxa historier fra piger og anbefalinger om at sætte mig bag i, at jeg helst sidder bag i nu 😉 Har dog aldrig selv oplevet noget.

  1. Haha, det kan godt være, at man skal passe på chaufførren i kbh – har dog heller aldrig været ude for noget og sætter mig altid på forsædet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *