Vinterens musthaves

| Mohair Knit Cardigan 165,- | Long Sleeve Cardigan 165,- | Loose Knit Cardigan 160,- |

Ripped Slim Pants 120,- | Slim Leather Pants 130,- | Ripped Slim Jeans 115,- |

| Pleated Dress 150,- | Sleeve Knit Dress 165,- | Pleated Dress  150,- |

Jeg har samlet lidt sager, som for mig, er “musthave” her til den kommende vinter. For mig er en god strik cardigan altid én god ting at have som basis i garderoben og dertil kommer 3-4 basis jeans. Jeg har ikke så mange jeans i min garderobe lige i øjeblikket, da de fleste er blevet solgt på loppemarked eller smidt til genbrug. Men inden vinteren nærmer sig, skal jeg have erhvervet mig et par i sort. Udover cardigans og jeans, er kjoler altid at finde i min garderobe, men jeg mangler virkelig nogle med lange ærmer og nogle, som er lidt tykkere i kvaliteten.

Er der noget du kunne bruge på collagen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

    1. Kunne jeg virkelig også! Ja, den grønne farve er så flot. Jeg har en vinterjakke i den farve og glæder mig til at tage den i brug 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *