Små bolig deltajer.

Jeg har lovet længe, både på bloggen og på instagram at vise lidt deltajer fra min lejlighed. Så her er en lille storm af små glimt fra min lejlighed. Jeg elsker at gå på genbrugsjagt og gøre gode og unikke fund, som har en særlig personlighed over sig. Søstrene grene er også blandt favoritterne at finde små lysestager, vaser, ting til DIY projekter og meget mere i. Og så bare min lejlighed også prag af, at jeg er svært glad for IKEA møbler, haha! Jeg drømmer om en sofa fra Sofakompagniet og Eames spisestole, så det er det næste, der skal skiftes ud.

Hvad synes I? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

36 kommentarer

  1. Tusind tak for det :-). Ja, jeg er glad for lysestager, vase osv. Det bærer min lejlighed også tydeligt præg af 😉

  1. Tak for det :). Jeg har et lille projekt med lampen inde i soveværelset som skal på en pind i stedet for 🙂

 1. Vildt fed stil. Dit hjem ser så hyggeligt og personligt ud.
  Jeg er vild med “natbordet”, sengetæppet og de små detaljer 😉

  1. Tusind tak for det 🙂 Synes det er vigtigt med en masse personlighed og finurligheder – det elsker jeg!

 2. Hvor ser der hyggeligt ud… og ikke mindst virkeligt pænt 🙂
  Med to drenge og en hund, synes jeg det er svært med alt for meget “pynt”… det er ligesom om legetøj, computere mv… opfylder ret meget plads ha ha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *