Ebay Tip; Enkelt perle armbånd

Det er ved at være lang tid siden, at jeg har klikket noget hjem fra eBay. Der har ikke lige været noget, der har fristet mig og har egentlig heller ikke lige været inde at lede efter noget specifikt. Men for en måneds tid siden var jeg inde at lure på perle smykker og faldt over dette fine enkle armbånd med perler, som passer fint til mit Marc by Marc Jacobs ur. Det koster omkring 10,- og du kan finde det lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

23 kommentarer

    1. Jeg er også sindssyg glad for mit ur og ja synes det passer ret godt til hinanden og dens enkelhed 🙂

    1. Nej, det forstår jeg heller ikke altid. Det lukkes med helt almindelig lås, ved ikke hvad sådan én hedder 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *