DIY: Hurtig og nem nøglering

Jeg har længe ville lave denne nøglering, da jeg var så træt af den key-hanger jeg havde i forvejen! Så i weekenden fik jeg taget mig sammen til at få det gjort. Har så mange DIY projekter oveni mit hoved lige pt., skal bare lave have styr på dem og have materialerne hjem. Men i første omgang får i en lille “opskrift” på en hurtig og nem nøglering. Alle tingene har jeg købt i søstrene grene, hvor der er mange forskellige farver læder og perler. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Nøj, hvor er den bare fin! Det tror jeg også jeg vil kaste mig ud i snarest 🙂 Kender godt det med at have mange DIY projekter, som aldrig rigtig bliver til noget. Det her er dog ret overskueligt, tak for tippet søde Kathrine 🙂

    1. Tusind tak for det søde Sisse :-).
      Jeg skal prøve at give mig lidt mere tid til at gøre det, for synes det er skide hyggeligt at lave og så slapper jeg fuldstændig af 🙂

  2. For søren hvor er du da bare kreativ. Den er virkelig virkelig fin, og jeg må da hellere få tage et smut forbi Søstrene Grene, så snart jeg får muligheden. At jeg slet ikke er kreativ er en anden side af sagen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *