Dagens #94

| Læder Nederdel – Noisy May (Similar here) | Mohair CardiganH&M Trend | Bluse – Nowhere | SkoConverse |

Jeg elsker simpelthen den her cardigan fra H&M. Den er så blød, at man ikke har lyst til at tage den af igen og så er den ikke mindst varm her i kulden. Men jeg er hermed også fyldt op på cardigan-fronten og skal ikke lige have tilføjet nogle til garderoben lige foreløbig (har åbenbart 10-12 stykker nu jeg fik talt efter!). Men så er jeg vel klar på efteråret og ikke mindst vinteren? 😉

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Jeg er VILD med din nederdel. Det er lige sådan én, jeg er på udkig efter. Og blusen virker som den lækreste, og sådan én man bare har lyst til at gå med 24/7 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *