Dagens #90

| KimonoEnvii | Kjole – Just Female (Similar here) | Støvler – Pavement | TaskeMulberry |  RingPieces x Julie Sandlau | HalskædeJane Kønig |

Jeg synes faktisk ikke, at der er noget smukkere i Aalborg (udover havnefronten og Skovdalen) end Kildeparken. Den er fuld af stemning uanset årstid og efteråret er alleredebegyndt at præge skovbunden med brune blade og nøgne træer. Det er det jeg godt kan lide ved efteråret – de smukke, smukke farver. Ovenfor er jeg desuden iført ny kimono fra Envii. Den var lige kold nok til at bruge som jakke, men som kimono over en kjole her til efteråret, er den helt perfekt.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Jeg er SÅÅÅ pokkers misundelig på din fine taske!! <3
    Jeg vil gerne overtage den, når du er blevet træt af den 😉 haha! 😀

    Knus Mie, Mizzepii.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *