Dagens Tip; Genbrugsjagt i Aalborg

Jeg vil lige tippe jer om en lille genbrugsbiks i Aalborg, der hedder Bette Sørine. Den ligger på Vesterbro 30 lige ved jernbanen. Den har de fineste sager og små nips, men også lækre vintage møbler. Jeg fandt de to vaser ovenfor til en virkelig god pris og det er en sjældenhed i Aalborg, altså at finde noget til en fornuftig pris. I kan besøge Bette Sørines facebook side lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

    1. Jeg har aldrig lagt mærke til den før, men kommer heller aldrig den vej, men er blevet kæmpe fan 😀

  1. Spændende tip! Det tror jeg, at jeg må tjekke ud.

    Jeg synes nemlig, at Aalborg hænger virkelig bagefter, når det kommer til vintage – og specialbutikker.

    1. Det har du helt ret i! Også derfor jeg blev meget glad, da jeg fandt Sørine :-). Så kan klart anbefale a tage et smut forbi 🙂

    1. Det var også først, da vi var oppe ved Sofie til tüpperware, at jeg så den. Den er heller ikke så tydelig ude fra vejen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *