Dagens #89

| CardiganVila | Maxi Nederdel – Gina Tricot | T-shirt – 2nd Day | Taske – Mulberry | Sandaler – Pieces |

Jeg piner mig selv ved lige at snige en enkel dag eller to ind med bare fødder i sandaler og bare ben. Dog er det ikke så galt med bare ben, når nederdelen er lang og lun, men det er absolut også slut nu, for det skal da siges, at det var en lidt kold fornøjelse at have bare fødder. Sættet ovenfor kunne jeg sagtens se for mig iført strømpebukser, sneakers og et stort uld tørklæde.

Desuden skal jeg starte på mit nye job i dag. Glæder mig helt vildt 🙂

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

  1. Jeg tænkte også helt sommer da jeg så på dine billeder. Men ja det er nok desværre for koldt nu til bare fødder. Men fin ser du altså ud <3

    1. Ja, lidt sen-sommer. Der var også perfekt den dag :). Men ja, alt for koldt nu. Lige før jeg har vanter på om morgenen, når jeg cykler på arbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *