10 ting jeg ikke forstår #1

 1. Hvorfor min overbo skal gå i stiletter ALL TIME. Især hele morgenen inden hun tager på arbejde.
 2. Hvorfor det beslutter sig for at regne hver gang jeg skal uden for en dør, når solen har været fremme 5 min før jeg går ud. Ender med at ligne en druknet mus, når jeg endelig, når frem på jern hesten.
 3. Apropos jern hest. Hvorfor nogle mennesker (ikke den gamle dame med rolator og gangbesvær) vælger at stige på bussen for så at stå ved det næste stop. Vi snakker altså max 500 meter. Er det bare mig, der er for nærig til at gøre det?
 4. Hvorfor nogle personer mener, at min Iphone 3s næsten er antik? Ja, jeg forstår det virkelig ikke. Den virker da næsten hver gang jeg går på facebook og instagram og ja jeg kan ikke tage fansi selfies uden at ligne en spade med dobbelthage.
 5. Hvordan jeg kan spise 3 poser chips (med dip) på tre dage uden at have dårlig samvittighed. Skam dig, Katrine!
 6. Hvorfor jeg tror, at jeg er verdens mand, når jeg bliver fuld. Har aldrig kunnet stå på hænder, men det kan jeg da uden tvivl, når jeg bliver fuld. Meget ødelagt krop efter Skanderborg. Prikkede underbukser til 25 års fødselsdag foran 35 mennesker! Katrine, stop dig selv!
 7. Hvorfor nogle piger tror, at leggings/strømpebukser er beregnet som bukser. NEJ, de er gennemsigtige. Vær’ sød at tag noget ned der dækker din rumpet.
 8. De piger, der tager make-up på i fitness centeret inden de tager ind og træner. Så lad dog vær’. Selv sveder jeg som et svin og det kan make up ikke redde.
 9. Piger, der har bh på inden under deres træningstop – det kan umuligt være rart.
 10. Par, der flytter sammen efter at have kendt hinanden i få måneder. 9 måneder efter er der en baby! 14 måneder senere flytter de fra hinanden. Skulle I måske lige have overvejet det en ekstra gang?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

 1. Hahaha sikke et skønt indlæg – jeg kom faktisk til at fnise midt i bussen – som skal tranportere mig 15 km til min cykel, hvor efter jeg skal cykel 3 km for at komme hjem. Jeg er selv alt for nærig til at tage bussen, men nu hvor jeg arbejder langt væk hjemmefra har jeg månedskort, men i weekenden kunne jeg aldrig drømme om at tage bussen! Min cykel kører når jeg har brug for det, det gør i hvert fald min dag mindre stresset 😉

  1. Det kan jeg godt forstå, så langt ville jeg heller ikke køre på cykel. Har selv 5 km hver vej på arbejde og cykler hver dag 🙂

 2. Haha verdensklasse indlæg…. Flere af dem tak…

  Hilsen hende der selv bliver en verdensmand når alkoholen kommer ind eller nogen bare generelt udfordrer mig

  1. Mange tak for det ;-). Det bliver efterhånden også fast inventar på bloggen 🙂

   Haha, kender det alt for godt. Det er sgu efterhånden lidt flovt nogle gange :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *