Ønsker til efterårs garderoben

Er I så småt begyndt at købe ind til efterårs garderoben? Selv har jeg ikke rigtig fået købt noget endnu, men jeg har lidt ting på ønskelisten, som består af tykke og lange cardigans, en basis skjorte (gerne i hvid), et par jeans i sort og lidt tykke strikke trøjer. Faktisk mangler jeg hverken støvler eller vinterjakke, så de ting springer jeg over i år (jeg prøver i hvert fald at gøre mit bedste!). Jeg er ret vild med de tre items på collagen ovenfor. Jeg har fundet de tre sager på Rosemunde.com og er en del af deres 10 years anniversary collection og der er nogle lækre ting at finde imellem, især mange gode basis items til garderoben. Rosemunde er kendt for deres gode kvalitet og holdbarhed, og et dansk mærke jeg gerne støtter op om og generelt synes jeg faktisk, at vi danskere er gode til at støtte op om de danske designere og håber, at det bliver ved og ikke alt for meget af produktionen bliver sendt til østlandene. Faktisk har Rosemunde ret mange fine kjoler og nederdele som jeg også har forelsket mig i – I kan se hele udvalget her og måske blive fristet til at få efterårs garderoben.

// Sponsoreret indlæg //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

 1. Jeg har købt mig en sort mohair cardigan fra HM. En mere budgetvenlig iforhold til ACNE Raya, den er dejlig vamset og varm.
  Også har jeg købt en skjorte fra hm, en enkel hvid bomuldsskjorte, som kan holde flere sæsoner (hvis jeg ikke slider den op)

  Begge sager er basis ting, som vil holde i lang tid. Og kan mikse med det jeg har i forvejen.

  /Chau

  1. Jeg var inde at lede efter cardiganen i H&M, men den var desværre udsolgt :-(. Så håber de får den igen meget snart.
   Og vildt gode ting du har fået købt dig 🙂

 2. Sweat-pants’ene synes jeg ser rigtig lækre ud… og sådan et par skal jeg helt sikkert have mig til vinter 🙂
  Jeg har vist også rigeligt med støvler… og nu når jeg har fået min yndlingsfrakke – er jeg også godt dækket ind der 🙂

  1. Det er altid godt at være godt dækket ind ;-). Jeg har bestemt heller ikke brug for tingene ovenfor, men alligevel synes jeg, at de “mangler” i min garderobe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *