Månedens favoritter; September

Jeg har anskaffet mig lidt nyt make up til samlingen, hvilket var meget tiltrængt og derfor vil jeg gerne fremhæve nogle af dem som favoritter i månedens indlæg. Jeg har altid været glad for Cliniques produkter og da webshoppen havde 3 års fødselsdag og mulighed for 3 gratis produkter oveni, slog jeg til.

  • Superbalm lip treatment: Jeg købte denne læbepromade første gang jeg var i USA med gymnasie klassen og var allerede dengang begejsteret for den. Jeg havde fuldstændig glemt den. Jeg siger jer, at den er guld for læberne her i vejrskiftet.
  • Liner for brows: Jeg tegner næsten dagligt mine bryn op, da der er enkle steder, hvor de ikke er så ens. Denne her fra Clinique er nem at bruge og drøj i brug. Den tegner meget præcist og så ser det naturligt ud. (farve: 02 sort brown)
  • Lash power mascara: Jeg var løbet fuldstændig tør for den anden mascara jeg havde fra L’oréal. I min gymnasietid brugte jeg altid mascara fra enten Clinique eller Helena Rubenstein. De seneste år har kærligheden vent tilbage til Cliniques lash power. Den kan virkelig anbefales til jer med korte og tætte vipper. Et ekstra plus er, at den kun skal vaskes af med varmt vand.
  • Chuppy stick intense: Jeg ELSKER Cliniques chuppy stick. Jeg har i forvejen 2-3 stykker, men manglede én der virkelig gav en masse farve, når jeg skulle i byen og læberne gerne måtte få lidt ekstra gas. Farven på min hånd gengiver den meget godt. (farve: roomiest rose)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

3 kommentarer

  1. Lyder til at være nogle lækre produkter! Jeg bruger nærmest ingen penge på makeup, men kunne godt finde på at købe den der mascara næste gang jeg vil forkæle mig selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *