Månedens favoritter; August

Det bliver et lidt forsinket “månedens favoritter” i denne omgang. Jeg har mange ting om ørene lige pt. og skal lige finde tid til det hele. Men i denne omgang gælder det pleje til huden; læberne, ansigtet og hele kroppen.

  • Cosmos Co lermaske; Jeg har altid været stor fan af lermasker. Den første jeg fik afprøvet var en fra Origins og nu har jeg fået afprøvet den fra Cosmos Co og den er super god! Pulveret skal blandes med vand og påføres herefter på ansigtet og halsen. Jeg lader masken sidde i ca 10 min og vasker den derefter af med varmt vand. Den opstrammer og efterlader huden glat og lækker. HUSK en god creme efterfølgende!
  • Cosmos Co Argan Olie; Denne kan bruges til hele kroppen og endda også håret. Har kun fået den afprøvet den på kroppen og jeg siger jer, min krop elsker olie og det er sjældent, at jeg bruger almindelig creme på mine ben og arme. Olien trænger bedre ind og holder min hud blød i længere tid end creme gør.
  • Cosmos Co Argan Lipstick; Jeg havde egentlig aldrig hørt om en lipstick med olie i? Har I? Denne har jeg brugt en del og den er perfekt at påføre lige inden man går i seng, for så får den lov til at trænge godt ind og efterlader læberne bløde og velplejede. Desuden er sticken også veleget til myggestik.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *