Luksus secondhand; Gita & Gunhild

I forrige uge var jeg et smut forbi Secondhand luksus butikken; Gita & Gunhild (Hasserisgade 14, Aalborg). I butikken sælger de dit tøj (hovedsageligt kun de lidt dyre mærkevarer) som du ikke får brugt og du kan dermed aflevere det i butikken og så aftaler I en pris for den pågældende vare. Når varen er solgt udbetaler butikken 50% af salgsprisen til dig. Varerne bliver beholdt i butikken i 2 måneder (eller efter aftale) og derefter bliver du kontaktet, hvis varen ikke er solgt. Jeg skal i hvert fald lige have kigget tøjskabet igennem og se, om ikke der er noget, der skal ned i butikken. Jeg forelskede mig i en del derinde (især taskerne og skoene) og jeg købte også “lille” ting med hjem (skal nok få den vist her på bloggen).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Uhhh sådan en har vi også i Middelfart – måske jeg skulle prøve at kigge derind en dag. Tak for inspriation.

    Og jeg glæder mig til at se hvad du fik købt derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *