Kæmpen mod kræften

Vi frygter den alle sammen. Vi kender alle sammen én, der har været ramt. Vi har måske mistet én vi holdt af. Vi er måske selv ramt?

Hvert år i september/oktober sætter vi fokus på den; Kræften. En sygdom som vi ikke kan komme til livs. En sygdom som altid vil være der. En sygdom, der koster en masse liv. Et liv som vi måske holdt rigtig meget af. Én vi grinede med. Én vi elskede. Én vi holdt i hånden til det sidste åndedrag. Én vi skal sige farvel med tanken om, at det er det sidste farvel.

Selvom det er svært at snakke om, så må vi ikke miste fokus på kræften. Forskningen bliver bedre og bedre og hvert år kommer der nye metoder til, hvordan vi kan kurer kræften og hvordan vi kan holde den på afstand. Vi kan holde den på afstand på mange måder. Kræftens bekæmpelse har blandt andet sat fokus på alkohol forbruget i blandt os danskere og hvordan det er muligt at formindske forbruget af alkohol.  For hvert år dør 4000 danskere, hvor dødsfaldet er relateret til alkohol – og det er alt for mange. Jeg elsker selv at gå i byen og gerne hver weekend og faktisk drikker en gennemsnitlig dansker 11 liter ren alkohol om året, hvilket er svarende til 15 øl om ugen. Det er tankevækkende og det skal der sættes fokus på!

// I samarbejde med kræftens bekæmpelse //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *