Glæd dem du holder af.

Husker du på at forkæle dine nærmeste? Det kan være din mor/far, søskende, venner/veninder eller din kæreste? Jeg er ikke altid for god til at få forkælet dem jeg holder af, men prøver så vidt muligt at fortælle dem, hvor stor en støtte de er for mig. Jeg ved, at de er altid er der for mig, ligesom de ved, at jeg er der for dem. Men hvorfor så ikke fortælle det engang imellem ved at sende en kærlig tanke? Det kunne være i form af et gavekort til en ansigtsbehandling, en kærlig hilsen og en blomst eller noget helt tredje? Inde på hjemmesiden sendentanke finder du et stort udvalg i gavekort og gaver, der passer ind i alles smag. Jeg kender i hvert fald, der blev glad for den blomst jeg fik sendt af sted i går :-). Udover at bestille på nettet, kan du også downloade app’en og bestille gaver/gavekort via din telefon, hvis du er på farten.

Men det vigtigste af alt, husk at sig til dine nærmeste, hvor meget du holder af dem!

// I samarbejde med send en tanke //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *