Dagens #88

| Kjole – Ganni | Stiletter – Bianco | Ring – Erbs Denmark |

I lørdags var jeg til fødselsdag hos en dejlig veninde. Vejret var jo fantastisk; lidt indian sommer-agtigt, virkelig rart. Så derfor havde jeg også iført mig bare ben, for nok sidste gang i år. For jeg skal da lige love for, at efteråret har taget fat. Det er lige før, at det allerede er slut med læderjakke! Men nu går vi selvfølgelig også snart ind i oktober. Overgangen fra sommer til efterår er altså ikke lige mig. Bom så er det vinter og mørkt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

32 kommentarer

    1. Tak for det :-). Ja, vejret var helt fantastisk. Jeg håber, at weekendens grader sniger sig op på de samme grader som sidste weekend 🙂

  1. Smuk kjole og sikke den klæder dig 🙂

    Nej det er godt nok blevet koldt og mørkt, men så må vi jo hygge indenfor med stearinlys, the og hjemmebagte boller 🙂

  2. Hvor er det bare en fin kjole – og stort tillykke med din veninde.
    Jeg er bestemt heller ikke fan af overgangen. Har slet ikke brugt min læderjakke nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *