Dagens Tip: Billige, tykke og holdbare strømpebukser

Jeg vil lige tippe jer om, at Rema1000 i denne uge har tilbud på strømpebukser til 25,- (normalpris 30,-). Det er altid de strømpebukser jeg køber, da jeg vil ikke ofre flere 100,- for et par og chancen for, at jeg laver et hul i dem, er ret store. De holder super godt og er perfekt tykke her til efteråret. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

 1. Uhhhh – jeg skal da vidst lige i Rema.

  Alle mine fra sidste år har været i nærheden af Julies velcrostøvler og ligner dermed noget der har været vasket lidt for mange gange.

  Så tak for tip.

  1. Åh, det er bare super træls, når det sker! Og så er det også bare ærgeligt at have brugt flere 100,- på et par.
   Velbekomme 🙂

  1. Køber også mine tykke bomulds strømpebukser i H&M, men er alligevel mere glad for disse, da de holder noget bedre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *