Dagens Tip; Billige Birkenstock

Jeg modtog disse basser med posten for nogle uger siden, efter de har stået på ønskelisten længe. Jeg fandt dem noget billigere på en tysk hjemmeside end, hvad man normalt finder dem til i Danmark. Jeg gav 335,- for dem med porto, så overvejer om ikke jeg skal klikke en anden model hjem eller arizona modellen i hvid. Du kan finde skoene lige her. Jeg ved godt, at det ikke lige er sæson for bare fødder, men jeg bruger dem altid, når jeg er herhjemme og de vil også blive taget godt i brug, når jeg starter på mit nye arbejde d. 1. oktober.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

    1. Øv øv :-(. Slet ingen af modellerne?
      Jeg elsker at have dem på og brugte dem gerne året rundt, hvis vejret tillod det 🙂

  1. Jeg var heldig i juni md at finde et par Gizeh i Føtex til 299,- kr !! Jeg har en lille str. 41 og det var dem der var tilbage – synes dog det er lidt synd at mange mænd ikke er modige nok til at gå med dem…

    1. jeg ved godt at Gizeh modellen er lidt feminin i nogens optik – men det er den eneste jeg bryder mig om – jeg synes den er så fed !!

  2. Nej det er godt nok ikke sæson for bare fødder – men pga en meget mild oktober start stadig muligt – OG – Føtex har Gizeh til 299 kr denne uge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *