Dagens #87

| Jeans – Gina Tricot | Skjorte – H&M Trend | Cardigan – Filippa K | Støvler – Pavement | Taske – Unique Fashion | RingMoss Copenhagen |

Vi kan vist ikke komme udenom, at efteråret nærmer sig med små skidt. Heldigvis kigger solen også frem engang imellem. Dagens ovenfor er et typisk efterårs outfit for mig og jeg kommer til at bruge min Filippa K ligeså meget som sidste år – den er og bliver min favorit cardigan. Og så er det vist 3-4 gang i bloggens historie i ser mig i bukser og endda jeans! Wauw, det må jeg få gjort noget ved!

 Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

    1. Tusind tak for det – er faktisk også ret glad for farven og tror den bliver fast inventar i min garderobe til det kommende efterår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *