VIND; Serum fra Eucerin (SLUT)

For ikke så længe siden bloggede jeg om Eucerins nye serum; Even brighter clinical concentrate. Jeg har efterhånden brugt serummen i 4 uger og jeg er fuldt ud tilfreds med dem og min hud er langt mere medgørlig og har været en redning her i sommerperioden. Lige nu har én heldig læser mulighed for at vinde lidt lækre sager fra Eucerin.

For at deltage skal du gøre følgende;

  • Følge bloggen via bloglovin’ HER
  • Like indlægget på det lille <3
  • Lav en 🙂 i kommentarfeltet, så jeg ved, at du deltager.
Finder en heldig vinder den 17. august. Held og lykke til jer alle 🙂
Vinderen af I LOVE MY TYPE plakaten blev: Lisa Helsgaun. Har sendt en mail af sted i din retning.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

52 kommentarer

  1. Jeg troede egentligt, at jeg havde deltaget, men kan ikke finde min smiley, så jeg prøver igen 😉 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *