Perfekt weekendtaske

Hvis du spørger min familie, veninder og kæreste, så mangler jeg helt sikkert ikke nogle taske, hverken af den ene eller anden slags, størrelse eller form. Men hvis du spørger mig, vil svaret helt sikkert være, at det gør jeg da helt bestemt! Der skal ikke meget til før jeg forelsker mig i en ny en af slagsen og den fine weekendtaske ovenfor er altså ingen undtagelse. Den har den perfekte størrelse til weekendbesøg og tænker, at den sagtens kan indeholde et sæt tøj, et par sko, toilet sager og de andre mest nødvendige ting en weekend over.

Den fine sag er fundet på Friis & Co.’s webshop og de har altså mange lækre tasker i alle mulige afskyninger – både weekendtasker, Cross Over og tasker til hver dag. Udover tasker kan du også finde sko og accessories på webshoppen og der er lidt for enhver smag. Jeg har selv forelsket mig i et par støvler med frynser derfra (udover tasken ovenfor). Men støvler mangler jeg absolut ikke til det kommende efterår, så der må jeg hellere holde lidt igen. Men når vi rammer efteråret, skulle det ikke undre mig, hvis der flyttede et par stykker eller tre støvler ind i garderoben.

// I samarbejde med Friis & Co //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *