HIP HURRA ”nu som 25-årig”

Som kom dagen, hvor jeg fylder 25 år. Puha, jeg har ikke glædet mig til den her dag. Har været tilfreds med at være på den modsatte side, men jeg kan vel ikke blive ved med at være 21 år ;-). Lige pt. sidder jeg på Skanderborg festival sammen med 8 andre tøser, hvor jeg også fejrede min 24 års fødselsdag sidste år. Vi tog allerede herned i mandags og stillede vores telte op. Men det er først i dag, hvor festivalen for alvor starter og senere skal vi se Dybvaaaaad, Nephew og selvfølgelig 50cent, og jeg glæder mig rigtig meget. Og hvor lækkert er det ikke lige at blive fejret af så flotte herre? Jeg klager ikke!

I kan følge med i SMUKfesten på min instagram (katrineguldbaek), hvor jeg prøver så vidt muligt at opdatere løbende. Kan I have en dejlig dag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

    1. Jeg havde en helt fantastisk tur :D. Men det var lidt hårdt at blive 25 år – tømmermændene var i hvert fald ekstra hårde!

  1. Stort tillykke med dagen Katrine – Og ha en fantastisk festival!!

    Kh. hende der snart fylder 26 og garanterer dig for at 25 er en mindst lige så fantastisk alder som både 21 og 24!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *