Dagens #85

| Kjole – Asos | Blazer – Gina Tricot | Sko – ILC | Taske – eBay | Solbriller – Ray-Ban | Ringe – ErbsDenmark |

Endelig fik jeg klikket kjolen hjem i den rigtige størrelse efter 3 forsøg. Troede ellers jeg var rimelig skarp i størrelserne fra ASOS, men jeg blev snydt! Skoene er også nye og er simpelthen så lækre at have på. Jeg fandt dem på udsalg i Venini (i Aalborg). Og det var vist hermed også de sidste outfit billeder med bare ben, for i år. Øv med øv, jeg er slet ikke parat til bukser og strømpebukser!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

   1. Okay, mange tak 🙂 Har du et link eller ved du, hvad kjolen hedder? Synes ikke jeg kan finde den 🙂

 1. 3 Fforsøg? wow.. troede ikke det kunne gå helt galt med sådan en kjole. Hvor meget koster det at sende retur til england? jeg fik nemlig nogle bukser fra asos, som slet ikke er som jeg håbede… men tror ikke rigtigt det kan betale sig at sende tilbage, de kostede nemlig kun 200 kroner…

  1. Ja, troede heller ikke helt, at det kunne lade sig gøre! Men jeg endte med den rigtig str. og jeg er super glad for den :-).
   Jeg solgte de to andre til nogle veninder. Det kunne ikke betale sig at sende dem retur igen.

 2. Hvor er den kjole bare fin. Og jeg er jo helt vild med dit hår på andet billedet. Det ser bare mega lækkert ud 🙂
  Og ja øv øv øv det er vist snart til at indse, at vi skal have de lange bukser frem for good 🙁

 3. Åh hvor dejligt sommerligt og afslappet. Det kunne jeg også finde på at have på en solskinsdag, men i dag har regnen desværre taget over, så jeg må finde på noget andet 🙂

  1. Ja, det må godt lige tage at stoppe! Har hørt lidt om, at vejret bliver lækkert i næste uge 🙂

  1. Mange tak for det, søde Line :-). Min ligger lige pt. til vask – det er sådan en kjole man får lyst til at købe 2 af 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *